П`ятниця, 28.04.2017, 22:04
Вітаю Вас Гість

Гризунчики.ua

Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Інформація про сайт

Гризуни́ (Rodentia) — найчисленніший ряд ссавців. Це найбільший ряд ссавців за числом видів (хоча і не біомаси), складаючи більш ніж 2 тис. видів або 40-42 % всіх видів класу. Гризуни характеризуються дрібними розмірами (5-150 см, хоча тільки капібара зазвичай перевищує 35 см завдовжки), коротким періодом розмноження.Більшість гризунів активна вночі, або у сутінках, але достатньо багатьох можна зустріти і протягом дня. Гризуни можуть жити як окремо так і в групах, що досягають до 100 особин. Гризуни живуть у всіх життєвих просторах, включаючи повітря (летяги). Їх немає тільки в Антарктиді і на деяких дрібних островах. Гризуни розвинули особливе пристосування прийому рослинної їжі, при якому при з’їданні деяких форм калу, їжа двічі проходить систему травлення... АЛЕ для тих хто зайшли на цей сайт це наймиліші і найкращі істотки!Ми їх любимо,доглядаємо і наші маленькі друзі віддячуються нам теплом і приємним настроєм! Ми хочемо,щоб вони завжди були поруч з нами і в наших серцях! Тут кожен оримає корисну імформацію по догляді і інш...Зможе зустріти однодумців і поділитись своїми досягненнями у догляді малюків!

Меню сайту

Пошук

Цікаві сайти

Морські свинки Львів Форум

Календар

«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Наше опитування

А хто у Вас живе?
Всього відповідей: 4433

Лічильники

Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2017